VERRIJK JE GEVEL MET EEN HISTORISCHE

KLimroos

Maak je gevel mooier.

Zo verrijk de gevel van je huis met een historische klimroos.​​

Een chique klimroos zoals Mme. Alfred Carriére tegen de voorgevel van je huis kan met een explosie van witte, lichtroze bloemen een adembenemend beeld geven. En het is minder werk dan je denkt. Klimrozen zijn dankbaar en hebben weinig nodig. 

Plaats de roos voor je huis op een lichte plek in biologische rozengrond en met een beetje liefde, aandacht en geduld verrijkt deze het aangezicht van je woning.

Welke klimroos kies je?
Bij de keuze voor een klimroos tegen de gevel van je woning houd je rekening met de kleur, geur en lengte van de roos. Het is belangrijk dat de kleur van de roos mooi combineert met de gevel. Zo staat wit of lichtroze mooi op wit en kan een rode roos juist krachtig staan op een bakstenen gevel. Plaats je een klimroos naast de deur? Kies dan een sterk geurende roos.
Combineer rozen

Ons advies is om altijd twee klimrozen met elkaar te combineren. Het liefst een groot- en kleinbloemige roos waarvan de kleuren dicht bij elkaar liggen. Er ontstaat dan een prachtig ton-sur-ton effect.

Wij hebben befaamde duo’s voor je samengesteld van antieke klimrozen die het samen prachtig doen.

Befaamde duo's

Bekijk alle rozen

Advies nodig?

Wij denken graag met je mee. Er zijn duizenden soorten rozen. Wat staat mooi en is geschikt? Onze rozen experts helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Stuur ons via het formulier een bericht en wij denken gratis met je mee.

Producten

Winkelmand

Vraag advies aan.

Er zijn duizenden soorten rozen. Wat staat mooi en is geschikt?  Onze rozen experts helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Stuur ons via het formulier een bericht en wij denken gratis met je mee.