Zeldzame rozen voor in je stadstuin.

Ook als je weinig ruimte hebt in de border van je tuin, dan kunnen rozen een rijk en romantisch beeld geven. 

 

Ook als je weinig ruimte hebt in de border van je tuin, dan kunnen rozen een rijk en romantisch beeld geven. Hiervoor gebruiken we struikrozen die we in groepen van drie of vijf bij elkaar plaatsen. Hierdoor ontstaat het beeld van een grote struik. Een oneven aantal zorgt voor een natuurlijk aangezicht. Wij kiezen graag voor doorbloeiende rozen, dan geniet je het hele seizoen van een prachtige tuin met de heerlijkste geuren. Ook de kleurkeuze is belangrijk. 

 

 

Het klassieke advies van tuinarchitecten zoals de wereldberoemde Gertrude Jekyll (1843-1932) is om lichte kleuren dichtbij je woning te gebruiken en fellere kleuren op meer afstand te planten. Ook is het mooi om een kleur te kiezen die niet alleen vanuit buiten mooi bij je woning kleurt, maar ook vanuit de kleur van je interieur. 

 

Heb je de ruimte in een perk? Plant dan een groep lage rozen voorin met hogere struikrozen op de achtergrond. Dit geeft een fantastisch rijk beeld. 

 

 

Natuurlijk kies je sterke rozen. Wij presenteren enkele selecties van zeldzame struikrozen die het prachtig doen in je stadstuin.

 

 

 

Rozen om je stadstuin mooier te maken.

Producten

Winkelmand