fbpx

de allermooiste

Struikrozen

Struikrozen

De roos die de perfecte aanvulling is in je per of pot. 

De naam zegt het al. Struikrozen groeien in de vorm van een struik. Rozen zijn een warme, kleurrijke aanvulling in elk perk van je tuin of in een mooie pot.

Soorten
Engelse rozen zijn het bekendst. Maar er zijn ook talrijke andere soorten die prachtig zijn. Struikrozen met grote of kleinere bloemen, de vorm van de bloem, de geur, de hoogte of andere kenmerken zoals bijvoorbeeld in de manier waarop ze groeien, de blaadjes en doornen.

Assortiment

Kleur, vorm en geur zijn belangrijk bij de keuze voor een roos. Onze voorkeur gaat uit naar klassieke grootbloemige rozen die heerlijk geuren en het hele seizoen bloeien. Voor ons assortiment hebben wij sterke soorten gekozen die het ook in een stedelijke omgeving goed doen.

Planten van struikrozen

Maak combinaties van laag en hoog. 

Plant rozen in groepen van oneven aantallen, dan krijg je een mooi natuurlijk beeld. Plaats lage rozen voor rozen die hoger groeien.

Advies nodig?

Wij denken graag met je mee. Er zijn duizenden soorten rozen. Wat staat mooi en is geschikt? Onze rozen experts helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Stuur ons via het formulier een bericht en wij denken gratis met je mee.

Bekijk onze struikrozen

Solero
12,95
L.D. Braithwaite
12,95
Graham Thomas
12,95
Beverly
10,95
Warm Wishes
10,95
Winschoten
10,95

Inloggen & Registreren

Ik heb al een account

Heb je al een keer besteld bij ons? Vul hieronder je e-mail adres en wachtwoord in om in te loggen. 

Ben je nieuw bij BElle Epoque?

Registreer je nu om je bestellingen te volgen en je favorieten op te slaan. 

Welkom bij Belle Epoque

Je bent ingelogd. 

Winkelmand

Vraag advies aan.

Er zijn duizenden soorten rozen. Wat staat mooi en is geschikt?  Onze rozen experts helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Stuur ons via het formulier een bericht en wij denken gratis met je mee.