Snoeicursus - workshop is geannuleerd

De workshop voor 2019 is wegens omstandigheden geannuleerd

 

Workshop: Mooie rozen ook in uw tuin.

De workshop 2019 

Op zaterdag 16 maart 2019 wordt de snoeidag/workshop weer gehouden. Voor een impressie van deze dag kunt u klikken op de link hieronderaan deze site.

  

U kunt zich nu al aanmelden d.m.v onderstaande button. 

Deelname in de ochtend of de middag mogelijk.
Er is een beperkt aantal plaatsen vol=vol  

 

 

Aanmelden is noodzakelijk via onderstaande link

Ik wil me graag opgeven voor deze snoeicursus *

 
Deelname per deel € 15- inclusief koffie/thee en Roos  t.w.v. € 12,50*.
(Let op neem zelf handschoenen en een goede snoeischaar mee)**
 
Ochtendprogramma (van 9.30 uur tot 12.00 uur).  middagprogramma (van 13.30 uur tot 16.00 uur)
 
Na een kopje koffie beginnen we eerst met de (PowerPoint) presentatie over verzorging, bemesting en het snoeien van rozen. Tijdens deze presentatie is er veel interactie met het publiek en kunt u vragenstellen. Duur van de presentatie ruim één uur maar bij veel vragen langer. Aan de hand van heel veel voorbeelden wordt het een en ander u duidelijk. Na de presentatie gaan we naar buiten voor de praktijk. We steken de handen uit de mouwen en gaan zelf snoeien. De nadruk ligt op het snoeien van struikrozen. Uiteraard worden de klimrozen niet vergeten. Voor de praktijk krijgt u samen met een paar medecursisten een gedeelte van een rozenperk toegewezen dat u mag snoeien. Het resultaat wordt na afloop besproken. U kunt hier net zo lang snoeien tot u het helemaal in de vingers heeft, we hebben genoeg rozenstruiken voor u in de showtuin staan die gesnoeid moeten worden.
 *
Na afloop staat er een roos  ter waarde van € 12,- en een tas met veel informatie en een klein zakje Culterra koemest voor u klaar.
**
Er zijn nieuwe Felco snoeischaren te koop tijdens de dag, en kunnen we uw oude snoeischaar voor een klein bedrag slijpen en schoonmaken.
 
Facebook. snoeicursus 2017
 

facebook snoeicursus 2017

 
 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies