Groei & Bloei (Kale wortel)

€15,00 Incl. btw

Groei & Bloei (Kale wortel)

De Groei & Bloei in pot (container) IS UITVERKOCHT !

nu alleen nog te bestellen voor levering november 2018


Deze bloeirijke, witte klimroos is vernoemd naar tuinvereniging Groei & Bloei ter ere van vijf jaar Groei & Bloei Nationale Tuinweek

Prijs:
Groei & Bloei-leden (vermeld uw lidnummer bij de bestelling bij opmerkingen) betalen € 22,95 bij verzending binnen Nederland (naar België € 34,50) of € 11,95 bij ophalen op de kwekerij.  De juiste prijs wordt bij facturering berekend.

De prijs voor niet-leden is bij verzending binnen Nederland € 26,- (naar België € 37,50) of € 15,- bij ophalen op de kwekerij. 

Marco Braun 2009.
Syn. Paragon. Een zeer sterke witte klimroos met heel veel kleine bloemetjes met opvallende meeldraden. De roos heeft veel klein blad en vormt een dichte struik. Goed doorbloeiend en zeker een aanwinst in de kleinbloemige klimrozen. Deze roos is zeer geschikt om aan een trellis of rozenboog in de buurt van het terras te planten, dan komt de verbluffende geur goed tot z'n recht. Deze roos heeft de prestigieuze geurprijs gewonnen van het rozenconcours van het rosarium in  Roeulx, België 2016. 


Bestellen:  Jaarrond
Levering:  oktober t/m april (zolang de voorraad strekt)
Kleurgroep:  Wit
Bloemkleur:  Zuiverwit
Bloem:  klein, in trossen
Bloemvorm:  Halfgevuld, Meeldraden
Geurend:  Zeer sterk
Bloeitijd:  Doorbloeiend
Hoogte:  2,00-3,00 M
Gebruik:  Klimmer
Groep:  klim grootbloemig
Door bijen bevlogen:  heel goed
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies