Rozen bestellen & retourneren

Bestellen

Bestellen kan gemakkelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week via de website van Belle Epoque. Veilig betalen kan via iDeal of credit card. Na het plaatsen van uw bestelling ontvang je een bevestigingsmail met daarin een link waarop je kan zien wanneer deze geleverd wordt.

Hulp nodig bij het bestellen? Ons team staat voor je klaar. Stuur een email naar info@belle-epoque.nl en wij reageren doorgaans binnen 24 uur.

Het annuleren van een bestelling is mogelijk totdat je bestelling is verstuurd. Annuleren is mogelijk door een e-mail te sturen naar info@belle-epoque.nl of te bellen met +31 294240115. 

Het wijzigen van je bestelling is mogelijk totdat je bestelling is verstuurd. Het wijzigen van je bestelling is mogelijk door een e-mail te sturen naar info@belle-epoque.nl of te bellen met +31 294240115. 

Retourneren & herroepingsrecht

Mocht je toch niet blij zijn met je bestelling dan heb je de mogelijkheid om je bestelling terug te sturen. 

Je hebt het recht om je bestelling binnen 14 dagen na levering, zonder opgaaf van reden, terug te sturen naar Belle Epoque. Dit doe je door ons hiervan op de hoogte te brengen per e-mail. Per e-mail ontvang je van ons de gegevens om je bestelling terug te sturen. 

Zodra je bestelling retour ontvangen is zal Belle Epoque het volledige bedrag van de bestelling terug betalen via de betaalmethode waarmee je bestelling hebt betaald. 

De kosten die gemaakt worden om je bestelling retour te sturen zijn voor je eigen rekening. 

Ontvang € 5 korting op je volgende bestelling.

Schrijf je nu in voor de Belle Epoque nieuwsbrief boordevol met advies, inspiratie en exclusieve aanbiedingen en ontvang 5 euro korting. Geldig bij een minimale besteding van 50 euro.

Inloggen & Registreren
Ik heb al een account

Heb je al een keer besteld bij ons? Vul hieronder je e-mail adres en wachtwoord in om in te loggen. 

Ben je nieuw bij BElle Epoque?

Registreer je nu om je bestellingen te volgen en je favorieten op te slaan.