Bestellen

Het bestellen van rozen kan 24 uur per dag makkelijk via de website van Belle Epoque. Mocht u vragen hebben over onze rozen of andere onderwerpen dan kunt u contact opnemen via info@belle-epoque.nl. Het team beantwoord je vragen doorgaans binnen 24 uur. 

Het annuleren van een bestelling is mogelijk totdat je bestelling is verstuurd. Annuleren is mogelijk door een e-mail te sturen naar info@belle-epoque.nl of te bellen met +31 294240115. 

Het wijzigen van je bestelling is mogelijk totdat je bestelling is verstuurd. Het wijzigen van je bestelling is mogelijk door een e-mail te sturen naar info@belle-epoque.nl of te bellen met +31 294240115. 

Retourneren & herroepingsrecht

Mocht je toch niet blij zijn met je bestelling dan heb je de mogelijkheid om je bestelling terug te sturen. 

Je hebt het recht om je bestelling binnen 14 dagen na levering, zonder opgaaf van reden, terug te sturen naar Belle Epoque. Dit doe je door ons hiervan op de hoogte te brengen per e-mail. Per e-mail ontvang je van ons de gegevens om je bestelling terug te sturen. 

Zodra je bestelling retour ontvangen is zal Belle Epoque het volledige bedrag van de bestelling terug betalen via de betaalmethode waarmee je bestelling hebt betaald. 

De kosten die gemaakt worden om je bestelling retour te sturen zijn voor je eigen rekening. 

Producten

Winkelmand