nieuwsbrief_9_november
Een ode aan de herfst.

Een ode aan de herfst.

Terwijl de natuur in rust komt, gaan rozenliefhebbers aan de slag.
Warm licht, lange schaduwen, een zachte deken van dauw over de velden, vallend blad, spinnenwebben en een rijke kleurenpracht. Het is herfst. De natuur komt in rust en schenkt ons een prachtig melancholisch beeld. Dit jaar worden we getrakteerd op een ongekend mooie nabloei. Uitgebloeide rozen worden afgewisseld met kleurige rozenbottels en nabloeiers. Fotogeniek als de natuur is, maakten wij er deze foto’s van.
Nu de grond nog lauw is, is dit ook het perfecte moment om de laarzen aan te trekken en rozen te planten. De nieuwe oogst is gerooid en rozen planten voor de vorst arriveert is het bekende advies. En dat is niet alleen goed voor de tuin, onderzoek laat zien dat in de natuur werken stressverlagend werkt.
Wij hebben dit jaar duo’s samengesteld van befaamde klimrozen die het samen extra mooi doen. Een combinatie van een groot- en kleinbloemige roos in ton-sur-ton kleurstelling. Misschien een decoratief idee voor je muur, schutting of gevel. Natuurlijk hebben we ook prachtige klassiekers zoals de Rosa Ferdinand Pichard. Kijk voor het hele assortiment op onze website.

Geniet van de herfst!

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
Ontvang € 5 korting op je volgende bestelling.

Schrijf je nu in voor de Belle Epoque nieuwsbrief boordevol met advies, inspiratie en exclusieve aanbiedingen en ontvang 5 euro korting. Geldig bij een minimale besteding van 50 euro.

Inloggen & Registreren
Ik heb al een account

Heb je al een keer besteld bij ons? Vul hieronder je e-mail adres en wachtwoord in om in te loggen. 

Ben je nieuw bij BElle Epoque?

Registreer je nu om je bestellingen te volgen en je favorieten op te slaan.