fbpx
IMG_3623
Belle Epoque gaat door

Belle Epoque gaat door

Wij helpen u graag online verder.

Wellicht heeft u al gezien of gehoord dat onze verkoop in Aalsmeer gestopt is. Wij hebben namelijk besloten om u voortaan online te helpen. Met een nieuw team en nieuwe website waarmee wij u graag van dienst zijn. Zo heeft u de overzichtelijkheid van internet met het gemak van bezorging aan huis. En als u een vraag heeft, dan kunt u ons natuurlijk altijd mailen of bellen.

 

Wij zijn gestart met de levering van kale wortel rozen uit de nieuwe oogst. Bijzondere, zeldzame rozen zoals u van ons gewend bent. Prachtige klassiekers zoals rosa Madame Alfred CarrièreRose de ReschtAlbéric Barbier en rozen van David Austin. Bekijk het hele assortiment in onze nieuwe webshop.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp

Inloggen & Registreren

Ik heb al een account

Heb je al een keer besteld bij ons? Vul hieronder je e-mail adres en wachtwoord in om in te loggen. 

Ben je nieuw bij BElle Epoque?

Registreer je nu om je bestellingen te volgen en je favorieten op te slaan. 

Welkom bij Belle Epoque

Je bent ingelogd. 

Winkelmand