Rozen in de stad

Misschien denk je bij klassieke tuinrozen aan een Engelse tuin of statig rosarium van een landgoed. Maar wist je dat je juist in de stad de meest geweldige rozen kan bewonderen? En dat is niet vreemd, want juist als je weinig ruimte hebt dan kan een roos het verschil maken. De bloemenpracht van een klimroos tegen een gevel, prachtige geurende struikrozen in een stadstuintje of een mooie stamroos in pot bij de voordeur of op je balkon. Rozen maken je wereld altijd mooier. Belle Epoque biedt sterke antieke rozen die geschikt zijn voor een stedelijke omgeving. Laat je inspireren door de foto’s die wij maakten op de Amsterdamse grachten en in de Jordaan.

Inloggen & Registreren

Ik heb al een account

Heb je al een keer besteld bij ons? Vul hieronder je e-mail adres en wachtwoord in om in te loggen. 

Ben je nieuw bij BElle Epoque?

Registreer je nu om je bestellingen te volgen en je favorieten op te slaan. 

Welkom bij Belle Epoque

Je bent ingelogd. 

Producten

Winkelmand